STUDIO KLO

LEUK DAT JE EEN KIJKJE NEEMT BIJ STUDIO KLO!

 

STUDIO KLO is in 2016 opgericht door Chloë. Het is ontstaan vanuit een studio in het centrum van Tilburg. STUDIO KLO begon vanuit een grote passie voor het verzamelen van vintage design en het stylen hiervan. De vraag naar vintage werd groter en de ruimte steeds kleiner. Tijd om uit te breiden dus! Vanaf dat moment zijn de deuren van STUDIO KLO geopend voor verkoop. 

 

Door de komst van ons kleinste teammember hebben wij kennis mogen maken met lifestyle- en verzorgingsproducten voor baby’s en kids. Het aanbod hierin is érg groot. Producten die milieuvriendelijk en vrij van toxische stoffen zijn trokken hierin onze aandacht. Wij hebben een aantal van onze favorieten met liefde uitgezocht en toegevoegd aan onze webshop.


In de webshop vind je voornamelijk producten die een bewuste keuze zijn voor mens en natuur. Bij de inkoop van nieuwe items proberen wij zo goed mogelijk te speuren naar producten die duurzaam en verantwoord zijn voor deze planeet.


Onze missie is om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, zodat wij deze aarde kunnen overdragen aan onze mini’s.

 

Veel shopplezier!


Wil je weten wat wij doen om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan? Meer informatie vind je hier.