HI, IK BEN CHLOË!

 

Interieurstylist, vintage schatzoeker, en oprichter van STUDIO KLO. Ik ben bijna altijd op jacht naar vintage parels, bezig met meubels opknappen, stylen en het inrichten van interieurs. Van woonkamer tot slaapkamer en van keuken tot alles daarbuiten.


STUDIO KLO is in 2016 ontstaan vanuit mijn eerste eigen woning in Tilburg. Ik werkte als interieurstylist en had een grote liefde voor vintage design. Mijn interieur was dan ook een mix van nieuw en tweedehands. Ik leefde voor de jacht op verborgen juweeltjes en vond dan ook steeds vaker mooie vintage items. Mijn verzameldrang werd steeds groter en de ruimte steeds kleiner.


Een lege studio aan de overkant van mijn woning bood een goede uitkomst. Deze vulde ik met vintage parels uit mijn eigen interieur, die ik had vervangen door iets anders. De vraag naar vintage werd groter en ook mijn studio steeds kleiner. Tijd om te verkopen dus! Vanaf dat moment zijn de deuren van STUDIO KLO geopend.

 

In 2021 ben ik troste mama geworden van onze dochter Bobbie. Sindsdien heb ik kennis mogen maken met speelgoed en lifestyle- en verzorgingsproducten voor baby’s en kids. Tot mijn verbazing zijn er veel artikelen op de markt die vol zitten met schadelijke stoffen. Hierdoor ging ik mezelf steeds meer verdiepen in bepaalde producten en op zoek naar mens- en milieuvriendelijke items. Een aantal van mijn favorieten heb ik toegevoegd aan de webshop.


Met deze toevoeging is STUDIO KLO uitgebreid van vintage meubelwinkel met interieuradvies naar online conceptstore met het oog op duurzaamheid.


Inmiddels hoef ik het allemaal niet meer alleen te doen en ben ik trots op het team van lieve mensen om mij heen.


En interieuradviezen? Die geef ik nog steeds, met alle liefde en plezier!